fbpx

PENULIS: MUHARIKAH

Stigma

RM 28.00

Macam mana kalau saya terjatuh cinta kat dia? ungkap Iman, serius.

Ketawa Zarith berderai, terbahak-bahak sehingga mengeluarkan air mata.

“Knowing you, I know akak takkan fall in love dengan orang macam Aleph. Kalau tak, ramai dah adik-adik kat Cairo dulu tu jadi kekasih akak,” ketawa mereka pecah lagi.

Menenggelamkan suasana bingit di kantin itu.

Iman tahu, Zarith hanya bergurau.

Tapi, ada sisi kehidupan Iman yang berjaya disorok daripada Zarith. Sisi gelap yang tak pernah dia kongsikan dengan sesiapa pun.

Paperback:
Paperback, 352 pages
ISBN: 978-983-2423-57-7

 

Also available on:

MPH | Popular | Bookcafe | Kinokuniya | SMO | Other Local Bookstore

E-book Version:
Praise

This book really eyes’ opening. the storylines are so nice. hehe banyak input dapat. alhamdulillah. jzzk for the book! im looking forward for new upcoming books.

– Nur Anisah Azziz

Other Books By Muharikah

Slider

Iman Publication | Great Contents Matter
Location pin | Free Icon 3, Jalan Dagang SB 4/1, Taman Sungai Besi Indah, 43300 Seri Kembangan,
Selangor

Telephone Icons - Download Free Vector Icons | Noun Project +603-8940 7284

Email icon admin@imanpublication.com