It’s good to be home 😊
Haritu korang mangadu susah nak jumpa buku #PelukisJalanan kan? Pastu haritu aku ada janji nak check sendiri kat kedai-kedai buku bila aku sampai Malaysia kan? Nah.. Janji ditepati #practiceJadiYB#turunPadang
.
Just to say ‘hi’ kat korang,
Aku ada tinggalkan sticky notes kat random books di random MPH Bookstores (@mphclick ). Ada 50 sticky notes, and pada setiap helai aku letak nombor 1-50. Tak mampu nak kasi hadiah mahal-mahal 😅. Kalau terjumpa, tag me please!
.
Oh ya!
Aku selitkan jugak 1 lukisan yang ada dalam bag aku masatu. Kalau aku buat contest and aku sendiri pilih pemenang, boleh ada bias kan? So, kalini pandai-pandailah korang cari sendiri. Heh heh heh.
.
Good luck mencari!
Nantikan surprise untuk mereka yang dah ada buku #PelukisJalanan pulak!
.
I hope you’re happy,
Because if you’re happy, i’m happy too! 😊

 

View this post on Instagram

It's good to be home 😊 Haritu korang mangadu susah nak jumpa buku #PelukisJalanan kan? Pastu haritu aku ada janji nak check sendiri kat kedai-kedai buku bila aku sampai Malaysia kan? Nah.. Janji ditepati #practiceJadiYB #turunPadang . Just to say 'hi' kat korang, Aku ada tinggalkan sticky notes kat random books di random MPH Bookstores (@mphclick ). Ada 50 sticky notes, and pada setiap helai aku letak nombor 1-50. Tak mampu nak kasi hadiah mahal-mahal 😅. Kalau terjumpa, tag me please! . Oh ya! Aku selitkan jugak 1 lukisan yang ada dalam bag aku masatu. Kalau aku buat contest and aku sendiri pilih pemenang, boleh ada bias kan? So, kalini pandai-pandailah korang cari sendiri. Heh heh heh. . Good luck mencari! Nantikan surprise untuk mereka yang dah ada buku #PelukisJalanan pulak! . I hope you're happy, Because if you're happy, i'm happy too! 😊

A post shared by teme Abdullah (@itsteme) on