4 BUKU IMAN TERCALON DI MPH BEST OF 2018!

4 BUKU IMAN TERCALON DI MPH BEST OF 2018!

Alhamdulillah, tahun ini merupakan momen bersejarah bagi kami di IMAN kerana 4 buah buku terbitan Iman Publication telah berjaya tercalon dalam Best of MPH 2018!  Setelah berminggu-minggu, eh silap, berbulan-bulan naik turun dalam carta. Ha, kawan-kawan tahu tak apa 4...

Bukan Senang Nak Jumpa Penulis Sebegini

It’s good to be home 😊 Haritu korang mangadu susah nak jumpa buku #PelukisJalanan kan? Pastu haritu aku ada janji nak check sendiri kat kedai-kedai buku bila aku sampai Malaysia kan? Nah.. Janji ditepati #practiceJadiYB#turunPadang . Just to say...